De geschiedenis van Cube33®

Het idee voor Cube33® ontstond als uitdaging van een van onze vrienden, die het beu was dat hij telkens als hij verhuisde van boekenkast moest veranderen.

Hoe kun je ervoor zorgen dat je niet van meubels hoeft te veranderen als je van appartement verandert?

Twee jaar lang zochten wij naar een concreet antwoord op deze vraag.

Enkele belangrijke data

2012

In 2012 ontstond het idee om modulaire boekenkasten te ontwerpen die de klanten de mogelijkheid zouden bieden om kleine of grote meubels samen te stellen en die in de loop der tijd om te vormen naargelang hun behoeften, en die ook mee te nemen als ze verhuisden, om ze in een andere opstelling een plaats te geven in hun nieuwe interieur.

2013

De eerste prototypes werden in 2013 vervaardigd. De klemtoon lag daarbij op een uniek ontwerp met een kwalitatief hoogstaande afwerking en een zeer stevige structuur. Wij gingen te rade bij onze beste experts inzake fijn meubelwerk, en selecteerden alle materialen met de grootste zorg.

2014

In 2014 lanceerden we het product met een presentatie van het concept op de beurs Maison&Objet in Parijs.

Cube33® is meer dan een concept, want het is het resultaat van vijfentwintig jaar ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogstaande meubels op maat, met name via het gerenommeerde merk « Il était une fois… ».

 

Volg ons op Facebook om samen het vervolg van het verhaal van Cube33® te schrijven en nieuwe mijlpalen aan onze tijdlijn toe te voegen.