Modulair interieurdesign

Cube33® is een origineel concept van kwalitatief hoogstaande modulaire meubels, ontworpen rond twee eenvoudige geometrische vormen: een vierkant en een rechthoek

Een echte kameleon in uw interieur

Als kruising tussen meubels op maat en modulaire meubels is Cube33® een echte kameleon in uw interieur. Dankzij een systeem van onderling verwisselbare modules passen onze meubels altijd perfect in uw ruimte (privé of professioneel) en bij uw stijl, en kunt u ze naar believen aanpassen aan veranderingen in uw leven (nieuw interieur, nieuwe decoratie, verhuizing …).

Twintig jaar ervaring

Cube33® is het resultaat van meer dan twintig jaar ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogstaande meubels op maat. Het concept werd in 2014 op de markt gebracht en uitvoerig geprezen in de media.

Mogelijke combinaties

De modules haken eenvoudig in elkaar en vormen zo oneindig veel mogelijke combinaties: symmetrisch of asymmetrisch, recht of grillig, helemaal open of met laden en deuren, enzovoort.

 

Een ruime keuze van kleuren en houtsoorten

Cube33® vormt het bewijs dat een meubel tegelijk innoverend, functioneel en elegant kan zijn, en biedt een brede waaier van afwerkingen en extra elementen voor de modules, met een ruime keuze van kleuren en houtsoorten.

 

spacer200x500

Meubels op maat van uw interieur en uw creativiteit

De modules waaruit elk meubel is opgebouwd haken eenvoudig in elkaar om vorm te geven aan uw ideeën. Zo wordt u zelf de ontwerper van uw interieur. Met dezelfde bouwstenen kunt u dus telkens weer een ander meubel bedenken:

 

 • een boekenkast, een tv-meubel
 • een dressoir, een hangkast
 • een lichtmuur, een scheidingswand
 • een zitbank, een kantoormeubel
 • een nachtkastje, een beddenhoofd
 • en nog zo veel meer.

En daar houdt uw creatieve vrijheid nog niet op.

Cube33® laat u ook de vrije keuze uit afwerkingen en extra elementen voor uw meubel. U kunt kiezen uit een brede waaier van houtfineer, lades en deuren, binnenkanten en verlichting.

Waar vindt u Cube33®?

Wilt u meer weten over ons concept of onze producten? Hebt u een project of een idee en wilt u daarover met ons overleggen? Wilt u een offerte ontvangen?

 

Contacteer ons:

Tel. : +32.475.48.87.13.
info@cube-33.be

  Onze meubels zijn te koop in diverse winkels in Brussel, Vlaanderen en Wallonië.

  Bent u journalist
  of een zakelijke klant?